6-a Conferință organizată de Consorțiul Clusterelor din Transilvania

By June 11, 2021Evenimente

Transylvanian Clusters International Conference – TCIC 2021 – este un eveniment anual realizat de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord, din care fac parte Cluster Mobilier Transilvan, Transilvania IT Cluster, AgroTransilvania Cluster, Transylvania Energy Cluster – TREC, Cluster de Industrii Creative Transilvania și Romanian New Materials Cluster.

Fiecare industrie are nevoie să identifice modele de transformare și adaptare în contextul (post)pandemic, iar evenimentul organizat de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord în perioada 16-18 iunie promite să ofere un cadru de dezbatere prietenos și profesionist. Sectoarele economice în jurul cărora se vor purta discuțiile sunt: energetic, agro-alimentar, IT, industria producătoare de mobilier și industriile creative. Însă abordarea provocărilor actuale rămâne una trans-sectorială, deschisă pentru profesioniști din toate domeniile de activitate, cât timp sunt interesați de colaborare, antreprenoriat, digitalizare sau cercetare.

Peste 80 de experți din mai mult de 20 de țări se reunesc timp de trei zile la ediția hibridă Transylvanian Clusters International Conference, organizată la Cluj-Napoca & online.

Tema ediției – Future Skills for Industry – aduce în dezbatere cele mai mari provocări ale momentului pentru principalele industrii din Transilvania, de la digitalizare și transformare industrială la specializarea resursei umane și motivarea tinerilor profesioniști.

Înscrierile la TCIC 2021 sunt gratuite și se fac exclusiv online, prin înregistrare pe platforma dedicată evenimentului. Fiecare participant își va crea un profil virtual, care va fi util pentru networking și matchmaking în 18 iunie, ziua când se vor derula întâlnirile 1 la 1 între cei care ar putea dezvolta împreună afaceri noi, parteneriate și proiecte, legături comerciale de import-export. Participarea poate fi online sau în persoană, la alegere, cu condiția ca persoanele care participă fizic la conferință să facă dovada vaccinării sau testării Covid-19 (în ultimele 72 ore).