INCDTIM participă la a XXVIII-a ediție a Salonului Internațional de Invenții – INVENTICA 2024

În perioada 3-5 iulie 2024, delegația Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare INCDTIM Cluj-Napoca participă la a XXVIII-a ediție a Salonului Internațional de Invenții – INVENTICA 2024, organizat de Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași și Institutul Național de Inventică Iași.
La acest eveniment, INCDTIM promovează și diseminează rezultate ale cercetării materializate sub formă de brevete de invenție și prototipuri care nu au mai fost prezentate la edițiile anterioare.
Salonul INVENTICA 2024 reunește universități, institute de cercetare, companii, asociaţii, inventatori şi persoane interesate de domeniul inventicii și reprezintă o oportunitate de comunicare și diseminare a rezultatelor cercetării cu potenţialii utilizatori, parteneri şi publicul larg.
Delegația INCDTIM este alcătuită din Dr. Oana Onija, coordonatorul Centrului de Transfer Tehnologic al INCDTIM, Ing. Valentin Mirel, Dr. Ing. Romulus Pușcaș și Dr. Adriana Dehelean.